Flexibel werken: Dynamiek of wildgroei?

Registratie

U kunt zich hier inschrijven voor de NVA-TVA conferentie te Den Haag.

U kunt zich hier inschrijven voor de NVA-TVA conferentie te Den Haag.
Hieronder kunt u uw ticket kopen voor de NVA-TVA conferentie. Tickets zijn persoonlijk, er kan er daarom één ticket per persoon aangeschaft worden.
U doorloopt diverse schermen waarna u drie mogelijkheden van betalen ziet.
Het is mogelijk om via iDEAL (internetbankieren van de Fortis, SNS, Rabobank, ING/Postbank, ABN Amro, kosten Eur 0,62), Credit Card (Visa, Master Card, kosten 4,5%) en PayPal (kosten 4,5%) te betalen. Het is niet mogelijk om geld over te maken (op factuur) of via een eenmalige machtiging te betalen. Wij hopen dat dit niet al te veel problemen oplevert, hiervoor onze excuses. Na betaling ontvangt u een email met het toegangsbewijs in PDF. Dit geldt tevens als betaalbewijs. (Deze service wordt uitgevoerd door het bedrijf Ticketscript.)
Mocht u niet het ticket in uw inbox ontvangen, controleer dan uw junkmail folder.

*) Annuleringsvoorwaarden
Het is niet mogelijk te annuleren. Het is wel mogelijk een vervanger te sturen. Stuur dan s.v.p. een mail met de naamswijziging naar info@nva-tva-conferentie.nl.

Kaartverkoop voor NVA leden

Als u lid bent van de NVA heeft a gratis toegang tot het congres. Stuur een mail naar info@nva-tva-conferentie.nl voor de code waarmee u een ticket kan boeken. U betaalt alleen een kleine fee voor de administratie en bankkosten.

Bent u nog geen lid van NVA, maar heeft u wel belangstelling voor de activiteiten van deze vereniging? Dan kunt u bij deelname aan de NVA-TVA conferentie kiezen voor een gratis lidmaatschap voor 2012 en 2013. Neem contact op met info@nva-tva-conferentie.nl of bezoek onze website www.nva-arbeidsverhoudingen.nl


Secure tickets by ticketscript