Flexibel werken: Dynamiek of wildgroei?

Locatie

Het NVA / TVA congres 2012 vindt plaats bij de Sociaal Economische Raad te Den Haag.

Gebouw SER
SER
Bezuidenhoutseweg 60
2594 AW Den Haag
Tel. 070 – 3499 499

Routebeschrijving met de auto

Vanuit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam

Bij het Prins Clausplein komen de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A4 (Amsterdam – Rotterdam) samen. Volg hier de borden richting Den Haag. U rijdt dan op de Utrechtsebaan. De eerste afslag Voorburg en de tweede afslag Bezuidenhout rijdt u voorbij. Pas bij de derde afslag Centrum (afrit 2) verlaat u de Utrechtsebaan. Bij de eerste twee verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo’n 200 meter ligt aan uw linkerhand het SER-gebouw.

Vanuit Leiden

Rijksweg A44 volgen door Wassenaar tot aan het grote kruispunt Benoordenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indie. U gaat hier linksaf (richting Voorburg). Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf, de Bezuidenhoutseweg op. Na zo’n 400 meter treft u aan uw rechterhand het SER-gebouw aan.

Parkeergelgenheid

De parkeergelegenheid bij de SER is beperkt. Andere parkeergelegenheid in de nabijheid is te vinden in de parkeergarage onder het Malieveld. De SER is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Reizen per openbaar vervoer, komende vanaf het Centraal Station

Bij het verlaten van de stationshal aan de voorzijde, slaat u rechtsaf (richting de Utrechtsebaan). U loopt rechtdoor bij de eerstvolgende twee verkeerslichten (u kruist de Utrechtsebaan). U bevindt zich dan vanzelf op de Bezuidenhoutseweg. Na zo’n 200 meter vindt u aan uw linkerhand het SER-gebouw. Een wandeling van ongeveer 7 minuten.